9‏/6‏/2010

المقادير
حوالي نص كيلو لحمة شرائح مش تخينة ومش رفيعة
معلقتين زيت زيتون - 3يصلات مقطعين معلقتين - معلقتين توم مفروم - (خضار مشكل : بسلة مسلوقة -جزر مقطع - فلفل أخضر وأحمر وأصفر مقطع - بصلة مبشورة )
الخطوات والصور:
نحمر البصل المقطع في زيت الزيتون ( لون دهبي )



وبعدين نضيف اللحم وشوحه من كل جانب






بعد كدة نزود المية مش كتير لتتشرب منها شوية عالشان حتكمل سواها مع الخضار



وده الخضار المشكل ( حسب الرغبة )




نضيف الخضار على الحمة وهي فيها شوية ماء علشان ستوي وإذا كانت محتاجة شوية ممكن تزوديها وتحطي باقي التوابل



وتخل الفرن --- وشوية تحت الشواية للتحمير
وده شكلها النهائي وبالهنا وبالشفا وفي إنتظار ردودكم المشجعة والتقييم وأشكركم مقدما


0 التعليقات:

إرسال تعليق

tu es le visiteur n°

أعضاء المدونة

Popular Posts